Blog

E-Ticaret Siteleri İçin Sanal POS Hizmeti

< Geri Dön
Blog Konusu:
Blog Konusu:
Sektör:
Blog Konusu:
İçerik Tipi:
Araçlar

E-Ticaret Siteleri İçin Sanal POS Hizmeti

E-ticaret sitelerinin olmazsa olmazı ve en kritik noktası ve doğal olarak firmaların bu serüvene başlarken odaklanıp en detaylı şekilde inceledikleri konu Sanal Pos oluyor.
Öncelikle Sanal Pos nedir, kısaca açıklamak gerekirse: kredi kartları, debit / ön ödemeli kartlar ile internet ortamında ödeme alabilmeye yardımcı olan bir web servis hizmetidir. Sanal posu bankalardan ya da BDDK lisanslı ödeme saylayıcı kuruluşlara başvurarak temin edebilirsiniz.

Ancak buradaki önemli nokta, başvurularınız sonrasında bankalar ya da ödeme sağlayıcı kuruluşlar tarafından size verilen bilgiler, sadece web servis bilgileri olmakta ve alıcılar tarafından kullanılabilir olması için, web yazılımcınızın bu webservis bilgileri ile bankaya entegrasyonu sağlamaları gerekmektedir. Tabi e-ticaret sitenizde birden fazla banka sanal posu eklenecek ise, her birisi için ayrı ayrı entegrasyon yapılması gerekmektedir. Bununla birlikte yazılımcınızın gerekli güvenlik standartlarını sağlamalı ve entegrasyonu sürekli güncel tutmalıdır.

Payfull online ödeme çözümleri,  hali hazırda Türkiye ‘de sanal pos hizmeti veren tüm banka sanal posları ve ödeme sağlayıcı firma sanal posları ile entegre durumdadır. Ödemelerinizin güvenliği için gerekli tüm kontrolleri sizin yerinize biz yapıyoruz.


E-ticaret sitenizin alt yapısı açık kaynak kod alt yapıları( CMS ) ‘ndan WooCommerce, Magento, PrestaShop, OpenCart, Nopcommerce ‘dan birisi ise Payfull hazır eklenti/plugin ‘leri github hesabımızdan indirebilir ve    dakikalar
 içerisinde sitenize kurarak kullanıma kolayca başlayabilirsiniz.

 Siteniz bu alt yapılar haricinde ya da özel geliştirilmiş bir yapıda ise, yazılımcınız Payfull Api dökümantasyonunu inceleyerek, hazır C# ve PHP kod örneklerimizi  alabilir ve istediğiniz gibi entegrasyonu sağlayabilir.  

E ticaret siteleri için sanal pos, sanal pos nedir, sanal pos nasıl alınır, sanal pos komisyon oranları vb. soruların cevabı bu blogda


Daha detaylı bilgi, demo ve sunum başvurusu için 0850 840 14 17 nolu telefon ile bize ulaşabilir ya da başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Daha fazla blog için tıklayın.
Sektör analizi yazılarımızı okumak için tıklayın.