Blog

E-Ticaret Sitesi Kurmanın En Hızlı Yolu: Açık Kaynaklı Siteler

< Geri Dön
Blog Konusu:
Blog Konusu:
Sektör:
Blog Konusu:
İçerik Tipi:
Rehber

E-Ticaret Sitesi Kurmanın En Hızlı Yolu: Açık Kaynaklı Siteler

Açık kaynaklı ve ücretsiz bir e-ticaret yönetim sistemi arayışında olanların karşısına çıkacak olan ilk seçenekler Wordpress,Magento,Nopcommerce,Prestashop ve Opencart’tır. Açık kaynak kodlu bu altyapıların(CMS) bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi ise hızlı ve kolay bir kurulumla, ihtiyaç duyulan her şeye tek yapıda sahip olunmasını sağlaması. Çoklu tema seçeneği ile sattığınız ürüne uygun bir görünüm elde edebilir ve profesyonel bir e-ticaret sitesine kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Ön yüzü kadar ara yüzünün kullanımı da oldukça kolay olan bu CMS’lerde modüler bir yapı hakim. Ürünler için kategori oluşturma, ürünleri yerleştirme, düzenleme, sipariş yönetimi ve modül yönetimi ayarları kullanıcı panelinde bulunan ve işinizi kolaylaştıran özellikler. Bu CMS’ler ile yapabileceklerinizi şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Yukarıda saydığımız CMS’ler ile ana sayfanızda yeni ürünler ve en çok satan ürünler gibi kategoriler oluşturabilir ve promote edeceğiniz ürünleri buraya yerleştirerek istediğiniz ürünlerin satışını artırabilirsiniz.
  • Müşteri kayıtları ve üyelik hesaplarının yönetimini yapacağınız ekran daha sistemli bir müşteri yönetimi yapmanızı sağlar.
  • Ürünleriniz için detay sayfaları oluşturabilir, ürün özellikleri, ürün açıklamaları ve tanıtımları ekleyebilirsiniz. Oluşturacağınız ürün özelindeki içerikler SEO için de iyi birer kaynak olacak ve sitenize trafik çekmenizi sağlayacaktır.
  • BU CMS’lere istediğiniz kadar ödeme sistemini entegre edebilirsiniz. Kredi kartları, taksit seçenekleri, havale, EFT gibi her türlü ödeme yöntemi mümkündür. Payfull Sanal POS modüllerini dakikalar içinde indirip sitenize entegre edebilirsiniz.
  • Siteniz için iletişim formu oluşturabilir, gizlilik sözleşmesi, kullanıcı sözleşmeleri, site kuralları, hakkımızda gibi bilgilendirme sayfaları hazırlayıp kurumsal bir e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz.
  • Sınırsız kategori ve alt kategori ekleyebilirsiniz. Eğer bu sayede ürün çeşitliliği çok olan bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız sıkıntı yaşamazsınız.
  • Siparişlerinizi takip edebilir ve yönetebilirsiniz.
  • SMS ve mail ile bilgilendirme yapabilirsiniz.
  • Farklı para birimleri ile ödeme kabul edebilirsiniz.
  • SSL Sertifikası ile kredi kartı bilgisi şifrelemesi yapabilir ve güvenli bir alışveriş hizmeti sunabilirsiniz.

Payfull açık kaynak kodlu altyapı modüllerine buradan ulaşabilirsiniz.


Açık kaynaklı ve ücretsiz bir e-ticaret yönetim sistemi arayışında olanların karşısına çıkacak olan ilk seçenekler Wordpress,Magento,Nopcommerce,Prestashop ve Opencart’tır.


Daha detaylı bilgi, demo ve sunum başvurusu için 0850 840 14 17 nolu telefon ile bize ulaşabilir ya da başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Daha fazla blog için tıklayın.
Sektör analizi yazılarımızı okumak için tıklayın.